23.4.2024 První Speakhub na téma OBCHOD s Jardou Salvou

23.4.2024 První Speakhub na téma OBCHOD s Jardou Salvou

Obecné

26.04.2024

Bootstrap Themes

Představte si místnost plnou podnikatelů, která žije energií nových možností, znalostí a inspirace. Byli jste tam s námi?

SpeakHub je platformou, kde všichni podnikatelé a majitelé firem nejenže nabírají nové podněty, ale také se znovu setkávají s již známými pravdami, které mohli v hektickém tempu svého podnikání zapomenout. Včerejší setkání bylo věnováno obchodu a všemu, co s ním souvisí. Jaroslav Salva zkušený obchodník s neuvěřitelným charisma, nás provedl dopolednem plným užitečných rad, životních lekcí a neocenitelných technik, které mohou váš business posunout o krok dál.

Zamyslete se nad tím, kolikrát jste ve své kariéře stáli na křižovatce a váhali, jaký směr zvolit.

Kolikrát jste si říkali, že potřebujete nový pohled na věc nebo jen trochu motivace k dalšímu kroku.

SpeakHub je místem, kde se setkávají myšlenky, zkušenosti a inspirace, a všichni účastníci odcházejí bohatší nejen o nové znalosti, ale i o nové obchodní partnery a přátele.

Není to jen o poslechu; je to o sdílení, růstu a společném hledání nových cest. Každé setkání SpeakHub nás přesvědčí, že společně můžeme víc než každý zvlášť. A právě proto bychom neměli přestávat hledat nové příležitosti k setkávání, učení a sdílení.

Pokud jste včera nemohli být s námi, nezoufejte. Další příležitost přijde v květnu a my se na vás těšíme, abyste mohli být součástí něčeho, co mění hry v oblasti podnikání.

Pokud vás tento příběh zaujal a chtěli byste zažít něco podobného, přidejte se k nám příště. A pokud už máte za sebou zážitek s SpeakHub, neváhejte a sdílejte tento příspěvek s vašimi obchodními partnery a přáteli, kteří by mohli mít z našich setkání také prospěch. Společně můžeme růst rychleji.

21. května, téma TIMEMANAGEMENT